Cinc cerveseries artesanes de Girona participen del projecte COBEER-19 per recaptar fons contra el coronavirus

Hi participen fins a 46 empreses de tot l'estat espanyol

Fins a cinc cerveseries artesanes de Girona d'un total de 46 de l'estat espanyol -32 d'elles catalanes-, s'han unit per recaptar fons per lluitar contra la covid-19.

Per fer-ho, han creat el projecte COBEER-19 que té com a objectiu dedicar el 19% dels beneficis de cada cervesa seleccionada a una entitat local del territori de cadascuna de les cerveseries que formen part de la iniciativa.

De Catalunya, formen part d'aquest projecte cinc cerveseres de Lleida, una de Tarragona, 21 de Barcelona i les ja esmentades cinc de Girona. David Serrano, promotor del projecte COBEER-19, ha explicat que té com a objectiu demostrar la unitat del sector cerveser artesà en un moment de crisi com l'actual. La idea va sortir de l'Aran i ràpidament es van unir al projecte cerveseres d'arreu de l'Estat. Cada cervesera elabora una varietat dedicada al COBEER-19 o en dedica una ja existent.

El client pot identificar aquesta cervesa, ja que porta un adhesiu a la cervesa dedicada al projecte.

Serrano ha explicat que amb aquesta iniciativa també es busca fer arribar al consumidor la importància del consum local i de proximitat.