Paneque respon Madrenas i deixa clar que seguiran ''insistint'' en fer-la fora de l'alcaldia de Girona

Considera que és una "irresponsabilitat" no veure que la ciutat està "en paràlisi absoluta"

La líder del PSC a l'Ajuntament de Girona, Sílvia Paneque, ha assegurat que des del seu grup municipal seguiran "insistint" en canviar el govern municipal. Paneque torna d'aquesta manera a posar sobre la taula una possible moció de censura contra l'executiu de Marta Madrenas, després que ja ho fes en el darrer ple municipal.

La socialista ha contestat així les declaracions que la batllessa ha fet en una entrevista publicada aquest matí i considera que és una "irresponsabilitat" que l'alcaldessa i diputada no vegi que la ciutat està "en paràlisi absoluta". En un comunicat, Paneque remarca que a Girona hi ha una "majoria aclaparadora" alternativa al govern de Madrenas i, per això, demana engegar "un govern de canvi" a la ciutat.

A l'escrit, la líder del PSC al consistori gironí que els acords que ha tret endavant amb ERC i Ciutadans en les darreres mocions "no duraran gaire" i creu que el desgast que pateix Girona "és enorme". "Cal canviar un govern aturat i incapacitat per arribar a acords que tinguin solvència democràtica", remarca el comunicat.

Paneque reconeix les tres crisis de les que parlava Madrenas, si bé lamenta que en la relacionada amb els aldarulls derivats de la sentència hi va contribuir "com la que més". En les altres dues - el temporal Gloria i el coronavirus -, la socialista retreu que l'alcaldessa haver fet un "ús partidista" de les crisis.