Detenen un lladre multireincident per assetjar sexualment una adolescent de 14 anys a Roses

L'home, que té 38 anys, va seguir la menor pel carrer fent-li insinuacions sexuals

Els Mossos d'Esquadra han detingut un lladre multireincident per assetjar sexualment una adolescent de 14 anys a Roses (Alt Empordà).

Els fets van tenir lloc poc després d'un quart de vuit del vespre. Una menor de 14 anys caminava pel carrer Riera Ginjolers de Roses quan aquest home se li va acostar i li va començar a fer insinuacions sexuals. L'home va començar a seguir l'adolescent pel carrer i, fins i tot, va arribar a agafar-la del braç per provar d'endur-se-la a la força.

La menor va poder desempallegar-se'n i va córrer a refugiar-se en un establiment de la zona. Allà va demanar ajuda i els propietaris del local van alertar la policia. Gràcies a la descripció que va fer de l'assetjador, els Mossos d'Esquadra el van poder atrapar poca estona després al mateix lloc.

El detingut acumula nombrosos antecedents. Cap d'ells per delictes sexuals, però al seu historial sí que li consten un reguitzell de detencions per robatoris, furts, amenaces o atemptat contra agent de l'autoritat.

L'home, a qui s'imputa un delicte d'assetjament sexual, és marroquí i té 38 anys. L'últim domicili conegut que li consta és a Albanyà (Alt Empordà). Es troba a comissaria pendent de passar a disposició judicial.