Detingut a Lloret de Mar un sospitós d'homicidi a Sèrbia el 2008

L'home canviava sovint de pis, amb passaport fals i s'havia intentat esborrar l'empremta dactilar

La Policia Nacional ha detingut a Lloret de Mar (Selva) un fugitiu serbi buscat al seu país per la mort del responsable de seguretat d'un club. L'home utilitzava una identitat croata falsa i s'havia intentat esborrar l'empremta dactilar per evitar ser identificat.

L'individu i un altre sospitós van disparar amb una arma de foc als responsables de seguretat d'un club després d'uns incidents l'any 2008. Un dels vigilants va morir i l'altre va patir lesions greus.

La investigació va començar el 9 de juliol passat, després que la Policia de Sèrbia va comunicar a la Policia Nacional que l'home podia ser a Espanya amb una identitat croata obtinguda de forma fraudulenta gràcies al robatori d'un passaport original. Es va descobrir que vivia a Lloret, però alternava el seu domicili habitual amb altres de la zona com a mesura de seguretat. Finalment, el 16 de juliol va ser arrestat gràcies a l'Ordre Europea de Detenció i Entrega que tenia vigent.

Per a identificar-lo plenament, les autoritats sèrbies només tenien l'empremta dactilar del seu dit índex dret, que l'home s'havia autolesionat feia anys per evitar ser reconegut. A més, en el moment de la detenció va intentar esborrar encara més les seves empremtes traient-se pell amb les ungles.