Tres detinguts per robar a l'interior de vehicles, intentar furtar dins un comerç i un habitatge a Olot

Tots ells ja es troben en llibertat

La Policia Municipal d’Olot (Garrotxa) ha realitzat diverses detencions els darrers dies a la ciutat vinculades a intents de robatoris a l’interior de vehicles i en domicilis de la ciutat. Els primers incidents es remunten la nit del passat 25 de juliol quan els agents van detenir a dos homes de 29 i 37 anys, residents d’Olot, com presumptes autors de robatoris a l’interior de dos vehicles, danys en un tercer automòbil i per temptativa de robatori en un comerç.

Durant la nit, els policies van rebre l’avís d’un veí que informava com dos homes estaven intentant obrir un vehicle estacionat al carrer Closells. Els agents es van dirigir al lloc i, després de buscar-los per la zona, els van localitzar davant d’un comerç al carrer Pou de Glaç. En l’escorcoll, els policies van localitzar diversos objectes que, segons es va poder comprovar posteriorment, havien estat sostrets dels vehicles així com diverses eines que havien utilitzat per forçar l’accés del comerç davant del qual van ser detinguts. Els dos homes van passar a disposició judicial i, aquest dilluns 27 el jutge va decretar la seva llibertat.

L’endemà, el 26 de juliol a dos quarts de cinc de la tarda, gràcies a l’alerta d’un altre veí d’Olot, els agents van aconseguir detenir un jove de 23 anys i resident d’Olot mentre estava forçant una finestra en el pati d’un domicili del carrer Roser. El jove va passar a disposició judicial i, aquest dilluns 27 de juliol, el jutge va deixar-lo en llibertat. Es dona la circumstància que la seva detenció va tenir lloc poc després de quedar en llibertat després d’haver estat detingut per uns fets similars.