Localitzen el cos sense vida del submarinista desaparegut a les Medes

Els bussejadors dels GEAS havien iniciat la cerca poc abans de les dotze del migdia després de delimitar el perímetre

Els bussejadors dels GEAS de la Guàrdia Civil han localitzat el cos del submarinista desaparegut a les Illes Medes dilluns cap a les vuit del vespre. S'han enfonsat sobre les dotze del migdia després de delimitar el perímetre de cerca al llarg de tot el matí. Poc després ja l'han pogut trobar. 

Una immersió per recuperar una aleta

Sobre les vuit del vespre d'ahir dilluns, el biòleg es trobava a la part sud de les Illes Medes, al Tascó Petit, en companyia d'una altra persona. Quan una aleta d'aquesta dona va caure al fons, Alejandro L., va llançar-se a l'aigua per recuperar-la. Bon coneixedor com era de la zona, sabia que la profunditat a l'indret seria de com a màxim 20 metres, una distància que va decidir fer a pulmó, segons ha explicat a l'ACN, el cap de Salvament Marítim a Catalunya, Jaume Zaragoza.

En sortir de l'aigua va trobar-se malament sobtadament i va perdre el coneixement. Tot i que l'acompanyant va intentar subjectar-lo -pràcticament ja havia pogut pujar a la barca- l'home es va enfonsar novament i va desaparèixer. Els equips d'emergència de Salvament Marítim, dels Bombers, de la Guàrdia Civil, de Creu Roja i dels Mossos d'Esquadra van iniciar la cerca llavors mateix. Malauradament no ha estat possible recuperar el seu cos fins aquest dimarts a tres quarts d'una.