Es reprèn la recerca del submarinista desaparegut prop de les Illes Medes

El Departament d'Agricultura ha informat que es tracta d'un biòleg marí del Parc del Montgrí

Des del Departament d'Agricultura de la Generalitat s'ha informat que el desaparegut formava part del cos tècnic del Parc del Montgrí, Illes Meds i el Baix Ter des del 2009. Es tracta d'A. L., un biòleg marí que en el moment de l'incident practicava apnea a les Illes Medes, acompanyat d'una altra persona que es trobava en una barca.

El Parc no donara llicències d'immersió durant aquest dimarts, per bé que els centres d'immersió funcionaran amb normalitat
El Departament ha fet públic un comunicat en el qual lamenta "profundament aquest tràgic succés" i trasllada "el seu suport i disposició a la família, als amics i als companys" del desaparegut.

També agraeix la col.laboració de l'Ajuntament de Torroella de Montgrí, encapçalada pel seu alcalde, i el suport que han ofert en tot moment per ajudar en les tasques de rescat.

La setmana passada un submarinista va perdre la vida mentre bussejava en una cova de la cala Ferriol, entre l'Estartit i l'Escala. En aquest cas, la policia va destacar que la víctima mortal i els seus acompanyants havien fet una imprudència, en submergir-se en una zona per la qual calien coneixement tècnics de submarinisme avançat que no tenien.