James Morrison fa tremolar l'escenari de Cap Roig

El britànic va demostrar perquè s'ha guanyat el títol de "womanizer" entre el públic femení

James Morrison va aparèixer damunt l'escenari de Cap Roig amb deu minuts de retard, fet que no va semblar importar a ningú i menys després de ser testimonis de l'energia amb la qual va desgranar el primer tema "Beautiful life" davant un públic enlluernat amb el britànic. Pantalons negres, jaqueta de cuir i una samarreta a ratlles una talla més petita del que li pertocaria van ser el seu vestuari. L'artista va demostrar perquè és considerat un womanizer en tota regla, fent bullir el públic femení amb somriures permanents i moviments de pelvis.

Morrison es va mostrar molt proper i la seva excessiva energia a l'inici va passar per alguns moments més relaxats al interpretar "In my dreams". El cantant va explicar que la composició del tema fou en memòria al seu difunt pare a qui trobava molt a faltar. El britànic va obviar comentar les causes de la seva mort, l'agost de 2010, després d'emborratxar-se cada dia durant sis mesos fins acabar amb la seva vida ja que patia problemes de fetge. La seva intenció era aportar una dosi de melancolia a la nit, que també va intentar sense èxit al interpretar "Say something now", on va confessar que "de gira m'ho passo molt bé, avui he nadat i he parlat amb els peixos (...)  però quan arribo a casa em trobo que estic sol i no hi ha ningú que em saludi o em pregunti com m'han anat els concerts", va reblar Morrison.

La connexió amb el públic era aleshores pràcticament nul·la, fins i tot va intentar que el respectable cantés "Broken wings" però no ho va aconseguir, com tampoc amb "Wonderful world", la darrera cançó de la nit. Tanmateix el públic es va posar dempeus per ballar "All around the world", "Slave to the music", "Nothing ever hurt" i "I am a man".

A l'actuació d'ahir Morrison va estar acompanyat per Matthew White (guitarra), Neal John (bateria), Matthew David (baix), Richard John (teclats), Sara Jane Victoria (veus) i Beverley Brown (veus).