Melancolia i poemes convertits en cançons al festival Portalblau amb Yves Jamait

El cantautor francès ha debutat a l'estat espanyol amb la gira del seu quart disc 'Saison 4'

El cantant francès ha arribat a la Costa Brava després de fer plens absoluts a escenaris tant reconeguts com les sales Olympia, la Cigale, Le Casino de París o gires com el Francoflies de la Rochelle, les Nuits de Champagne i el Paléofestival de Nyon. A més ha estat invitat d'honor del festival Alors...chante! De Montauban.

En deu anys de carrera a l'esquena i tres àlbus d'èxit tals com 'De verre en vers', 'Le coquelicot'' i 'Je passais par hasard' - tots tres d'or- Yves Jamait s'ha guanyat a pols un lloc destacat en el panorama musical francès. Aquest cantautor nascut a Dijon l'any 1961 s'ha sabut erigir com un artista amb un estil propi capaç de fer sorgir la poesia més elegante dels mots més quotidians amb cançons amb personalitat pròpia lluny de modes passatgeres. Unes característiques que han encisat als assistents al festival Portalblau.

El públic, la gran majoria d'origen francés que coneixien la trajectòria d'aquest cantant, ha pogut gaudir dels poemes fets música sobre la solitud, els bars, la cultura obrera, l'amor, la separació o la melancolia amb tocs de la 'chanson' francesa. Durant el concert, que ha durat una hora i mitja, el cantautor ha sabut connectar amb el públic. I es que aquest gran artista ha compartit escenari amb cantants tant reconeguts com Maxime Le Forestier, Charles Aznavour, Allain Leprest, Anne Sylvestre, Aldebert o Agnès Bihl, entre molts d'altres.