Roger Mas i la Cobla Sant Jordi omplen el primer dia del Portalblau

Avui dissabte és el torn del cantautor francès Yves Jamait

Aquesta nit a partir de dos quarts d'onze continuen els concerts a l'escenari de la Mar d'en Manassa. En aquesta ocasió és el torn del cantautor francès Yves Jamait, que actua per primer cop al país. Presenta el seu quart disc Saison 4, produït pel seu propi segell Par Hasard Productions, que està rodant arreu de la geografia francesa amb un èxit espectacular. Jamait ha mostrat una gran delicadesa en musicar poemes, inspirant-se amb figures de la chanson francesa amb qui ha compartit escenari: Maxime Le Forestier, Charles Aznavour, Allain Leprest, Anne Sylvestre, Aldebert, Agnès Bihl i molts d’altres.

Diumenge actuaran Obrint Pas i dilluns, Josep Tero. En aquest últim cas, el concert servirà també per recollir fons per ajudar a la recuperació de les zones afectades pel foc. En aquest sentit, l'Ajuntament de l'Escala donarà un 50% dels diners de les entrades al Consell Comarcal, que coordina les accions d'ajuda.

La setmana vinent també es posa en acció un altre dels escenaris del Portalblau, el fòrum romà d'Empúries, on actuaran Amics de les Arts i Sílvia Pérez Cruz