El pop d'autor arriba al Festival de Cap Roig de la mà de Milow i Miquel Abras

L'artista belga i el cantant gironí han ofert un recital que ha encisat Calella de Palafrugell

El cantautor belga Milow, Jonathan Vandenbroeck, ha tornat a demostrar, un cop més, el seu estil i qualitat a sobre l'escenari al Festival Cap Roig. Aquesta nit, l'artista ha ofert una gran varietat de temes i sons pop i folk que han encisat a tot el públic assistent a l'espectacle. La seva veu amb una personalitat i profunditat inconfusible i les seves històries han fet que els seus concerts siguin reconeguts arreu del món. En concret, aquest jove cantant ha arribat a fer més de 300 concerts a vint països diferents. Aquest cop, Calella de Palafrugell ha pogut gaudir dels seus sons pop i folk en una nit única.

Després del gran èxit de la versió acústica de 50 Cent, 'Ayo technology', l'artista va tornar amb un segon single d'èxit amb el tema 'You don't know'. Quatre anys més tard ja ha acumulat 21 discos d'or i nou de platí a països europeus. Aquesta nit de divendres, l'artista ha tornat a brillar amb les seves noves cançons incloses en el disc titulat 'North and South', una obra que es va gravar a Bèlgica i que ha estat mesclat a Los Angeles pel productor Tony Maserati, guardonat dues vegades amb el Grammy, i productor d'artistes tant reconeguts com Beyoncé Knowles, Jason Mraz o Robbie Robertson.

El primer single, 'You and Me (In My Pocket)', que s'ha pogut escoltar a Calella de Palafrguell, ja ha aconseguir ser or a Alemanya, Bèlgica i Àustria.

A més d'aquesta gran actuació, el festival de Calella de Palafrugell ha comptat amb la presència de Miquel Abras, un dels artistes amb més repercussió dins de l'escena musical catalana. Després de llançar al mercat 'Entre mil vidres trencats' i 'Temps de zel' - àlbum amb el qual va guanyar el Premi Enderrock 2011 amb la cançó 'L'últim adéu'- l'artista ha tornat als escenaris amb 'Equilibris Impossibles'. El cantant, nascut a la Bisbal d'Empordà, ha tingut l'oportunitat de presentar-se per primer cop davant el públic del Festival de Cap Roig que l'ha rebut amb els braços oberts i enmig d'aplaudiments.

Durant la seva actuació, Miquel Abras ha recordat alguns dels seus èxits més populars com 'Contradiccions' i 'M'agrada sentir el que tu sents' i també ha interpretat algunes de les noves cançons del seu recent disc publicat aquest any. Aquest àlbum, és el seu quart treball i ha significat un canvi radical tant en temàtica com en el seu so.

Una nit única, amb un doble concert, on el pop d'autor d'àmbit europeu ha brillat per la seva gran qualitat.