El PSC lamenta que l'oposició utilitzi la immigració per 'erosionar el Govern' i elogia l'alcaldessa de Salt

Acusa al Partit Popular de treure un rendiment polític dels conflictes de caire immigratori

En una roda de premsa al Parlament, Ferran ha lamentat la 'tàctica' del PPC 'd'utilitzar temes molt sentits per a la ciutadania', com la immigració, 'amb una instrumentalització política molt gran'. 'Davant de qualsevol conflicte de caire immigratori, el PPC té una especial atenció per treure'n un rendiment polític', ha dit, utilitzant temes 'molt sensibles per a la cohesió social'.

El portaveu socialista, però, també ha carregat contra Mas, a qui ha recordat que ha subscrit el Pacte Nacional per a la Immigració i ha dit que 's'ha saltat algunes premisses' que s'hi contenen. Ferran creu que 'culpabilitzar la política del Govern de la situació de Salt és improcedent'. Pel PSC, Mas està 'immers en una campanya electoral permanent, és un home campanya'. Ara, ha dit, 'vol vendre erosionar al Govern i voler manar a qualsevol preu'. 'Quan hi ha temes d'importància com els d'immigració, ens sap greu que faci servir el seu interès de campanya electoral per damunt d'un tema tant delicat com la immigració i la cohesió social', ha dit.

Ferran ha afegit que 'discutir-nos en política com s'està fer amb temes com immigració és malbaratar la cohesió social i la bona marxa del país'.