Detingut el presumpte agressor sexual d'una jove turista de 21 anys a Lloret de Mar

Els fets van tenir lloc el passat 28 de juny

Els Mossos d'Esquadra de la Divisió d'Investigació Criminal (DIC) de la Regió Policial de Girona han detingut un home de 27 anys i nacionalitat marroquina, com a presumpte autor de l'agressió sexual a una jove turista anglesa de 21 anys a Lloret de Mar (Selva).

Els fets es remunten al 28 de juny, quan els Mossos van tenir coneixement que una jove havia patit una agressió sexual.

La DIC va iniciar una investigació que va permetre identificar i localitzar el presumpte autor dels fets, el qual va ser detingut ahir a la tarda al municipi de la Selva. La víctima, que té 21 anys i ve a passar temporades a Lloret, va relatar que tornava cap a casa després de sortir amb uns amics pels voltants de les quatre de la matinada quan un home que no coneixia la va començar a seguir pel carrer mentre li feia insinuacions sexuals. Quan la víctima creuava una zona verda del municipi, l'agressor la va atacar per l'esquena i la va fer caure a terra.

La noia va intentar repel·lir l'atac i van forcejar però, finalment, l'home la va violar. La noia va trucar al telèfon d'emergències 112 i, espantada, va acabar marxant del lloc.

L'endemà cap a dos quarts de set de la tarda va anar a la comissaria dels Mossos d'Esquadra de Blanes per denunciar l'agressió sexual. La jove va facilitar una descripció de l'atacant i els Mossos van obrir una investigació per identificar-lo, també a través d'imatges de les càmeres de videovigilància que hi poguessin haver al llarg del recorregut de la víctima que haguessin pogut captar alguna imatge de l'agressor.