L'aeroport de Girona recupera la connexió amb Brussel·les a través de TUIFly Belgium

Oferirà dos vols setmanals

L'Aeroport de Girona ha recuperat aquesta setmana la ruta operada per la companyia aèria TUIFly Belgium, que el connecta amb Brussel·les els dijous i els diumenges.

Amb aquesta incorporació, l'aeroport assoleix les 21 rutes setmanals en el primer mes de reactivació del turisme. Aquesta connexió de TUIFly Belgium es suma a les 18 rutes de Ryanair i les dues de Transavia operatives des de principis de juliol.

Des del final de l'estat d'alarma i la reobertura de fronteres, l'Aeroport de Girona ha reiniciat les seves connexions amb el Regne Unit, Països Baixos, Irlanda, Alemanya, Bèlgica, Polònia i Estònia.

Aena ha implantat mesures sanitàries d'acord amb les directrius de les autoritats nacionals i europees, com la instal·lació de mampares, senyals de distanciament, dispensadors de gel hidroalcohòlic o el reforç de la desinfecció de les instal·lacions, amb l'objectiu de garantir la seguretat dels seus passatgers i contribuir a la recuperació de la confiança del turisme en la destinació Costa Brava-Pirineu de Girona.