Tossa de Mar redueix al 50% el preu de la zona blava durant tot l’estiu

Es pot aparcar tot el dia per 7,5 euros

L’Ajuntament de Tossa de Mar (Selva) ha negociat amb l’empresa Empark, la gestora de les zones blaves, la reducció del 50% del preu de la zona blava del municipi durant tot l’estiu, a excepció de les zones de “Porta de Sant Feliu” i “Les Canyes”, que ja disposaven de preu reduït.

Aquest descompte, que ja està activat i durarà tota la temporada de zona blava, s’aplica tant als parquímetres dels carrers com a través de “Telpark”, l’app de mòbil de descàrrega gratuïta que permet un pagament segur i fàcil sense haver de tocar res, ni tiquets ni monedes. Amb aquesta iniciativa, ara ja es pot aparcar tot el dia a Tossa per un màxim de 7,50 euros a les zones blaves.

El descompte negociat amb Empark, en concret per l’alcaldessa, Imma Colom i la regidora de Mobilitat, Andrea Nadal, és una acció més per a la recuperació econòmica i promoció turística del municipi després de la crisi sanitària i econòmica causada per la Covid-19.

Cal recordar, a més, que a Tossa hi ha una vintena de zones d’aparcaments amb més de 2.600 places, entre gratuïtes i de pagament, i que unes quaranta places de diversos sectors del nucli urbà han passat de zona blava a zona vermella amb ara 90 minuts gratuïts d’aparcament per fer compres o gestions del dia a dia. La mitjana de preu per aparcar tot el dia a Tossa en els seus aparcaments de pagament és del voltant de 7,8 euros.