La APP de repartidors Glovo aterra a Platja d'Aro

El servei estarà disponible a partir de la setmana vinent

Glovo, l'app que permet als usuaris rebre i enviar a l'hora qualsevol producte dins d'una mateixa ciutat, continua amb el seu pla d'expansió nacional i aterra a partir de la setmana que ve, a Platja d'Aro (Baix Empordà)

En l'aplicació hi seran disponibles grans cadenes com McDonald's i Burger King, a més de petits negocis com El Racó pizzeria mediterrània, Gelati Dino, The Grill BB, Llagurt o Jarana.

Diego Nouet, general Manager Iberia de Glovo, valora molt positivament la presència de Glovo en ciutats tan importants per al turisme. "Estem encantats de poder contribuir a la dinamització de el sector de la restauració en uns moments tan difícils i, sobretot, de donar suport als petits establiments locals d'aquests municipis costaners catalans a reactivar i a ser una eina perquè els seus visitants puguin gaudir d'una oferta gastronòmica variada de forma còmoda i segura a casa. Ja hem arribat a més de 80 ciutats espanyoles i la nostra intenció és seguir expandint per la geografia espanyola, reafirmant el nostre compromís de suport a el comerç local", apunta.