Comissen més de 560 peces de roba falsificada a Lloret de Mar

El propietari, de 45 anys, ha estat imputat per un delicte contra la propietat industrial

Durant la inspecció, es va poder certificar que les peces de roba eren falses. Concretament, es van confiscar 31 pantalons i 146 samarretes de la marca Adidas i 384 camisetes de la marca Nike F.C. Barcelona. Tot plegat, valorat en 38.500 euros.

Comissen 22,5 quilos d'haixix a la Jonquera

Per altra banda, agents de la Guàrdia Civil de la Jonquera (Alt Empordà) van detenir també el passat 30 de juliol dues persones per un suposat delicte contra la salut pública després d'enxampar-los amb 22,5 quilos d'haixix. Els detinguts -M.A. de 29 anys i O.E.B, de 32 anys, tots dos de nacionalitat marroquina- viatjaven en un vehicle amb matrícula italiana. Els agents van aturar-lo en un control i, quan es disposaven a examinar el vehicle, els ocupants van fugir en direcció a la muntanya. Finalment, van ser detinguts després de perseguir-los i aconseguir reduir-los, ja que van posar resistència als agents.

Els agents van descobrir durant la inspecció que la droga estava amagada entre els espais dels cinturons de seguretat i també a l'interior del paraxocs de darrere. Estava dividida amb forma de paquets i cilindres.

Els dos detinguts van passar a disposició judicial i la droga va quedar confiscada.