El Mediterranean Guitar Festival aposta pels artistes locals amb més de quaranta concerts a la Costa Brava

S’han programat actuacions els mesos de juliol a setembre

Diferents intèrprets de guitarra participaran en la nova edició del Mediterranean Guitar Festival. Arran de les dificultats ocasionades per la pandèmia de la covid-19, la cita s’ha reestructurat per poder mantenir el màxim de programació possible.

D’aquesta manera s’ha decidit apostar per tirar endavant els concerts de Lloret de Mar (Selva), Castelló d’Empúries (Alt Empordà), L’Estartit (Baix Empordà), Llançà (Alt Empordà) i el Port de la Selva (Alt Empordà). En total es duran a terme 46 concerts de la mà de reconeguts guitarristes catalans de reconeguda trajectòria.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mediterranean Guitar Festival (@mediterranean_guitar_festival) on

Entre els artistes convidats hi haurà Tono Blasi (guitarra espanyola), Ignasi Prunés (Violoncel), Javier Gavara (guitarra flamenca), Silvia Nogales (guitarra romàntica i guitarra espanyola), Josep Soto (guitarra espanyola) o Sam Ballester (guitarra flamenca). Enguany s’ha incorporat un nou format de concerts que porta per nom ‘A la llum de les espelmes’, on les actuacions estaran únicament il·luminades d'aquesta forma.

Els concerts tindran lloc com cada any a les esglésies de les poblacions. Segons l’organització, l'objectiu de mantenir el festival aquest estiu ha estat per “donar suport als artistes locals” així com “fomentar la cultura” en un moment “crític” pel sector. D’aquesta manera han assegurat que “no ha estat fàcil”, però que s’ha acabat tirant endavant un “festival reduït” amb les pertinents mesures de seguretat.