Agredeixen un mosso fora de servei que va assistir un accident de trànsit a Girona

Els ocupants del vehicle implicat el van colpejar i fugir

Un mosso fora de servei va quedar ferit diumenge a la nit després de ser agredit per tres homes que havien estat implicats en un accident de trànsit al barri de Sant Narcís de Girona.

Segons assenyala Diari de Girona, l'agent va veure l'accident i va anar a ajudar als implicats en el sinistre viari. De sobte, el mosso va veure que d'un dels dos vehicles baixaven tres homes amb una actitud violenta, disposats a atacar els ocupants de l'altre vehicle. Davant d'aquesta actitud, l'agent es va identificar com a policia i va acabar ferit per part dels tres individus, que no s'ho van pensar dues vegades a colpejar l'agent.

L'home, que és caporal de l'Àrea Regional de Trànsit dels Mossos d'Esquadra de Girona, va poder aturar un dels agressors quan aquests volien marxar però pocs minuts després van tornar els seus companys per colpejar-lo sense compassió. Després, el van deixar a terra ferit i van fugir del lloc dels fets.

Els tres homes van acabar detinguts

El caporal, ferit de poca gravetat, va explicar el que havia succeït a la Policia Municipal de Girona i als Mossos d'Esquadra i va ser atès pel Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). Diverses patrulles van estar buscant els agressors i un d'ells va tornar fins al lloc dels fets i va quedar arrestat.

Dins del cotxe dels presumptes agressors hi havia una dona i un nen, els quals van ajudar la identificació dels homes. Finalment, durant el matí del dilluns van ser detinguts i acusat de ser presumptes autors d'un delicte d'atemptat contra un agent de l'autoritat.

A hores d'ara, es desconeixen els motius pels quals els tres homes van actuar d'aquesta manera després de patir l'accident. Els individus es van negar a declarar davant dels Mossos d'Esquadra i alguns d'ells compten amb antecedents policials.