Lloret de Mar posa en marxa el seu programa de dinamització de platges

Enguany no s'obrirà el servei de biblioplatja ni l'espai nadó

A la platja central de Lloret de Mar i de Fenals es va iniciar dimecres el servei de dinamització de platges.

El servei inclou un miniclub infantil obert cada dia de 10.30 a 17 h que ofereix diferents activitats i tallers infantils. Degut a les mesures de prevenció de contagi de la covid-19 enguany s’ha establert un protocol específic que inclou la limitació en l’aforament del miniclub, la higiene de mans abans d’entrar i en sortir del recinte, els infants han d’anar descalçats i no es podrà compartir material que es desinfectarà després de cada ús. Per minimitzar els riscs no s’obrirà el servei de biblioplatja ni l’espai nadó.

A més a més, de 17 a 21 h hi ha la possibilitat de practicar esport (voleibol, futbol, etc.) en una zona esportiva habilitada a la platja de Lloret, i activitats dirigides com zumba, aeròbic o gimnàstica de manteniment cada matí de 9 a 10 h a la Roca d’en Maig i de 10:30 a 11:30 al bosquet de Fenals. Totes elles compten també amb el protocol de distanciament social i mesures de prevenció. La novetat d’enguany són les classes de ioga que es faran de dilluns a dijous, als miniclubs de Lloret (dilluns i dimecres) i Fenals (dimarts i dijous) de 19 a 20 hores per a famílies i adults. Totes les activitats de dinamització de platges s’allargaran enguany fins al 15 de setembre.

En paraules d’Elizabeth Keegan, gerent de Lloret Turisme: “Les platges són el nostre principal atractiu turístic i fa anys que oferim aquest programa de dinamització de platges com un complement de lleure i esportiu, especialment estratègic per aportar valor al turisme familiar. Enguany el coronavirus ha fet que hàgim d’incorporar protocols específics per garantir la màxima higiene i prevenció de contagi però considerem que és justament un any en que aquesta dinamització a l’aire lliure, gaudint de les nostres platges i fomentant l’esport és clau i molt positiva”. Des de Lloret Turisme com a novetat, s’han incorporat sessions de ioga per famílies i adults.

L’any passat, més de 14.000 persones van participar en el programa de dinamització de platges de Lloret de Mar.