Tossa de Mar s'estalviarà de pagar el rebut de l'aigua en les seves instal·lacions esportives fins el 2021

El consistori ha arribat a un acord amb Sorea

L’equip de govern de Tossa de Mar (Selva), format per Junts per Tossa, Endavant Tossa i Esquerra, continua posant en marxa mesures econòmiques per fer front a la crisi originada per la covid-19.

A les mesures ja conegudes de subvencionar directament amb 275.000 euros empresaris i famílies, no cobrar la taxa d’ocupació de via pública de l’any 2020 o destinar part del sou com a regidors a ajudes socials pel municipi, s’afegeix ara l’acord en el que ha arribat l’alcaldessa Imma Colom amb l’empresa SOREA perquè l’Ajuntament no pagui el cost de l’aigua de les instal·lacions esportives des del mes de maig fins a 31 de desembre d’enguany.

A més, l’equip de govern també ha portat a terme la reducció del 50% del preu anual als concessionaris de platges, que són un total de 36 empreses que fan diversos serveis a les 16 platges del municipi, com poden ser el lloguer d’equipaments per a esbarjo, els quioscos de menjar i beure o el servei de gandules i para-sòl.

L’alcaldessa afirma que “des de l’ajuntament estem fent grans esforços i no parem de renegociar amb qui faci falta per aconseguir rebaixes en benefici de la població i per ajudar a l’empresariat i famílies locals. Seguirem treballant en aquesta línia i continuarem informant puntualment de la concreció de les mesures econòmiques que vam anunciar per fer front a la crisi originada pel coronavirus”.