Castell Peralada i Paco Pérez presenten una nova oferta gastronòmica de cuina asiàtica

Shiro Perlada obrirà les portes el proper 7 de juliol

El Castell Peralada proposa una nova oferta gastronòmica a partir de dimarts, 7 de juliol. Es tracta de Shiro by Paco Pérez Asian Cuisine,  que estarà situat als Jardins del Castell durant aquest juliol i agost.

Una de les grans fonts d’inspiració del reconegut xef Paco Pérez son els seus viatges pel món. I si hi ha un continent que l’ha seduït especialment, aquest és Àsia. Els mercats de Tokyo, els aromes dels carrers de Singapore o Bangkok, les espècies de Hanoi o l’avantguarda gastronòmica de Seül marquen la seva trajectòria i l’han animat a crear una proposta informal, el Shiro Peralada, en la que plats japonesos, vietnamites, coreans o tailandesos es fusionen amb ingredients mediterranis.

Tal com assegura Pérez, “en el transcurs del temps, la cultura ha viatjat per terra, mar i aire, portant nous productes desconeguts per la gent. Shiro és l'idea de portar a casa nostra tots els records dels nostres viatges, de les vivències viscudes a través d'allò tan antic com és la cuina”.

La carta estarà estructurada d’una forma creativa. Sushi, ostres, carn de Wagyu o chilli-llamàntol són només alguns exemples del que proposa el cuiner.

El Shiro obrirà al públic amb horari nocturn, cada dia de 20.00 – 24.00 hores i tancarà el divendres, 31 d’agost, i amb un preu mig de 45 a 50 euros per persona.