S'incendien tres contenidors a Girona durant les celebracions de Sant Joan

Els Bombers han rebut 264 avisos a tot Catalunya

Els Bombers de la Generalitat han atès 264 avisos a Catalunya entre les vuit del vespre i les dotze de la nit d'aquesta revetlla de Sant Joan, marcada pel coronavirus.

A les comarques gironines en destaca l'avís rebut poc abans de les dotze alertant als Bombers han estat alertats per un incendi que ha cremat tres contenidors a l’avinguda Sant Narcís de Girona.

El gruix d'atencions l'han fet entre les deu i les dotze de la nit, quan han fet 197 sortides. Segons indica el cos d'emergències, la majoria d’avisos han estat per atendre incendis, 88 de vegetació forestal, urbana i agrícola, i 90 per incendis urbans de contenidors, en habitatge o per fogueres. Els Bombers subratllen que no hi ha hagut cap servei greu. Pel que fa a les comarques, el volum de serveis s'ha concentrat, sobretot, a les comarques de l’àrea metropolitana Barcelonès, Baix Llobregat, Vallès Occidental, Vallès Oriental i Maresme.

D’aquestes darreres hores els Bombers destaquen un servei a Sant Boi de Llobregat cap a dos quarts d'onze de la nit per apagar una pila gran de restes vegetals a la zona de Les Salines. S’hi han desplaçat cinc dotacions. Uns minuts més tard, a Corbins, un incendi de matolls a un descampat ha cremat mil metres quadrats. Hi han treballat tres dotacions.

A Cornellà de Llobregat, s’han activat cinc dotacions per un incendi en un pis del carrer Avellaner poc abans de les dotze de la nit. El foc ha afectat l’interior de l'immoble i una persona ha resultat ferida amb cremades a les cames i al tòrax. Ha estat evacuada per una ambulància del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) a un centre sanitari.