Denunciat penalment un camioner que circulava amb el tacògraf manipulat a Riudellots de la Selva

L’home no respectava els temps de descans obligatoris

Els Mossos d’Esquadra van denunciar el dia 19 de juny un home de 63 anys, de nacionalitat espanyola i veí d’Águilas (Múrcia), com a presumpte autor d’un delicte de falsificació documental.

Els fets van ocórrer el mateix dia 19 de juny a l’autopista AP-7 al seu punt quilomètric 71,5, dins el terme municipal de Riudellots de la Selva. Cap a les dues de la matinada els agents van observar  un camioner que estava manipulant el telèfon mòbil mentre conduïa i el van aturar.

En fer la inspecció de l’aparell tacògraf, els mossos van observar que el dispositiu estava marcant un descans fictici mentre el conductor havia estat conduint, fet pel qual van sospitar que l’home portava l’aparell manipulat. Pocs minuts més tard van trobar la manipulació a la instal·lació del tacògraf.

Per aquest motiu es van obrir diligències penals al camioner, com a presumpte autor d’un delicte de falsificació documental i es va immobilitzar el vehicle.

El denunciat, que no tenia antecedents, declararà sobre els fets davant del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Santa Coloma de Farners quan sigui requerit.