Detingut un home a Girona amb receptes falsificades per obtenir medicaments i fabricar droga

La medicina serveix per elaborar Karbuki

Els Mossos d’Esquadra van detenir el passat 16 de juny, a Salt (Gironès), un home de 31 anys, de nacionalitat marroquina i veí de Salt, com a presumpte autor d’un delicte de falsificació de document públic i estafa.

Els fets es van produir el passat dia 10 de juny en una farmàcia de l’Avinguda Sant Narcís de Girona, on un home havia aconseguit un medicament amb una recepta falsificada.

Poca estona més tard, ho va tornar a intentar en una altra farmàcia de Girona. En aquesta ocasió, el responsable va detectar la falsificació i, en veure’s descobert, va fugir de l’establiment

Durant la investigació es va comprovar que el medicament que adquiria fraudulentament es podia utilitzar per elaborar una substància estupefaent anomenada Karkubi.

Finalment, el passat 16 de juny es va localitzar i detenir a Salt el presumpte autor de la falsificació i estafa. L’home, que té antecedents, va passar ahir dia 17 de juny a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Girona, el qual en va decretar la seva llibertat amb càrrecs.