La desena edició del Birrasana de Lloret de Mar s’ajorna al 2021

Es pren la mesura per garantir la seguretat dels participants

Brewers Brothers, empresa organitzadora del Festival de cervesa artesana Birrasana, i l’Ajuntament de Lloret de Mar han decidit ajornar l’esdeveniment al 2021.

El regidor de Promoció Econòmica, Jordi Orobitg, explica que “la decisió s’ha pres de forma consensuada amb els organitzadors, ja que garantir el benestar i la seguretat dels participants i assistents és la nostra prioritat”.

El Birrasana és el festival de referència de cervesa artesana de la Costa Brava i cada any aplega milers de persones en un cap de setmana on la gastronomia de qualitat pren una especial rellevància al municipi. La passada edició l’esdeveniment va comptar amb una trentena d’expositors, molts d’ells internacionals, i una àmplia oferta complementaria amb actuacions musicals, food trucks, tallers gastronòmics, un espai infantil, i una gran varietat d’actes que fan d’aquest un esdeveniment d’èxit.

El regidor de Promoció Econòmica explica que “teníem posada molta il·lusió en aquesta edició ja que celebrem el desè aniversari dels Festival, però és un moment en el qual ha de prevaldre la precaució”. I ha afegit “Ja treballem de cares al 2021 poder donar el protagonisme que es mereix a aquest desè aniversari”.

Kevin iPep Andreu, representants de Brewers Brothers, expliquen que “ens ha costat molt prendre aquesta decisió perquè al darrera hi ha el treball i la implicació de moltes persones, però estem segurs que és la millor decisió que podíem prendre, i que el 2021 el desè aniversari del Birrasana tornarà a posar a Lloret de Mar en l’epicentre de la cultura de la cervesa artesana”