Llorert de Mar suspèn les festes de barri d’estiu

El consistori treballa per adaptar la Festa Major de Santa Cristina a la normativa

L’emergència sanitària derivada de la covid-19 ha motivat que l’Ajuntament de Lloret de Mar (Selva) i les comissions de festes dels diferents barris i zones del municipi hagin decidit enguany suspendre les festes de barri d’estiu.

Concretament es tracta de les festes del barri dels Pescadors, Can Ballell, Fenals i Santa Clotilde, Mas Ballell i Can Carbó i el Molí, Mas Vilà i Can Ribalaigua. El regidor de Cultura i Festes, Cristian Fernández, ha explicat que aquesta decisió ha estat motivada pels diferents efectes que ha provocat aquesta pandèmia

“En solidaritat amb les víctimes del coronavirus, degut a la incertesa que encara hi ha referent a diferents punts de la normativa i la complexa organització i poc temps de marge que queda aquest any hem decidit suspendre-les”. No obstant el regidor de Cultura i Festes també ha destacat que “hem volgut però mantenir cert ambient festiu i es podran fer dinar o sopar populars de carrers coincidint amb les festes de cada barri i sempre prenent les mesures de seguretat establertes”.

L’Ajuntament de Lloret de Mar també té previst llençar en breu un programa d’activitats culturals i lúdiques per l’estiu que es dura a terme a l’aire lliure i que es tindrà lloc en diferents punts i zones de Lloret amb els protocols de seguretat establerts.

Respecte a la Festa Major de Santa Cristina, que té lloc el 24 de juliol, també s’està treballant per poder adaptar el format a la nova normativa. El regidor de Cultura i Festes ha explicat que “és evident que ens haurem d’adaptar a la nova situació i que hi haurà actes i activitats que no es podran realitzar o hauran de canviar de format però tindrem un programació de Festa Major”.