Detenen un jove a Figueres per cultivar marihuana a casa seva

El jove va ser enxampat després de patir un accident amb el seu ciclomotor

Una vegada al lloc van comprovar que la porta del domicili estava forçada i oberta, i paral·lelament van esbrinar que la víctima de l'accident també residia en aquest pis.

Els agents, davant els fets observats i amb un manament judicial, van entrar a la casa on van trobar-hi uns cent testos amb plantes de marihuana, una instal·lació elèctrica reforçada per facilitar el creixement de les plantes (làmpades halògenes), un sistema de ventilació i extracció de l'aire, sistema de reg, adobs i fertilitzants. També van comprovar que s'havia manipulat el comptador de la llum per defraudar el fluid elèctric.

Per aquest motiu, els mossos es van adreçar a l'hospital de Figueres i van detenir Gabriel LL com a presumpte autor d'un delicte contra la salut pública (tràfic de drogues) i un delicte de defraudació de fluid elèctric.

El detingut, que té antecedents, va passar el mateix diumenge a disposició del Jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Figueres, el qual en va decretar el seu ingrés a presó.