Una noia de Palamós, ferida greu després que el company de pis li hagi clavat una vintena de ganivetades

L'agressor s'ha anat a entregar a la comissaria dels Mossos d'Esquadra de la Bisbal

Una noia de Palamós (Baix Empordà) està ingressada a l'hospital Josep Trueta després de rebre una vintena de ganivetades, segons ha pogut saber aquest diari.

L'apunyalament ha tingut lloc aquest dimecres pels voltants de les onze de la nit en un pis del carrer Dues Palmeres de Palamós, situat a la zona de La Fosca. A aquella hora, els Mossos d'Esquadra han rebut diverses trucades dels veïns del bloc, alertant que hi havia hagut un apunyalament en un pis i que l'agressor havia fugit amb un cotxe.

Quan els agents han arribat a l'habitatge, s'han trobat la víctima estesa a terra envoltada de sang. La noia, que és romanesa i té 34 anys, havia rebut nombroses ganivetades. Una ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) l'ha traslladada d'urgència a l'hospital Josep Trueta, on ha ingressat.

Els Mossos d'Esquadra han muntat diversos controls arreu de la comarca per intentar localitzar el cotxe del fugitiu. Hores després, però, ell mateix s'ha presentat a la comissaria dels Mossos d'Esquadra de la Bisbal, on s'ha entregat. El jove ha confessat l'apunyalament i, segons ha pogut saber aquest diari, ha explicat que s'havia desfet del ganivet llançant-lo per la finestra.

Temptativa d'homicidi

Els Mossos d'Esquadra han detingut el company de pis per un delicte de temptativa d'homicidi. L'agressor, un jove de 28 anys sense antecedents, es troba a comissaria pendent de passar a disposició del jutjat de guàrdia.

Tot i que en un principi s'ha especulat que agressor i víctima fossin parella, els Mossos han determinat que els dos joves eren companys de pis però no mantenien una relació.

La jove, que tenia talls i ferides profundes, ha hagut de ser intervinguda d'urgència al Trueta i després ha ingressat a la UCI. La víctima es troba estable dins la gravetat amb pronòstic reservat.

Per la seva banda, la Federació de Girona d'Esquerra Republicana ha condemnat l'agressió i han assegurat que "la violència de gènere, en qualsevol de les seves formes,és un greu problema que ens toca a tots i totes per igual, i que atempta contra els drets humans i la llibertat de les dones", apunten en un comunicat.