Tony Bennett aterra divendres a Cap Roig amb entrades encara a la venda

El crooner nord-americà repassarà la seva llarga carrera discogràfica

"Fly me to the moon", "I left my heart in San Francisco" i "The way you look tonight" són alguns dels clàssics que els assistents al concert de Tony Bennett esperen escoltar la nit del divendres. El crooner, que va publicar el seu darrer treball l'any passat acompanyat per grans figures de la música internacional (Duets II), arriba en plena forma a l'escenari del Festival Jardins de Cap Roig.

El novaiorquès, de 85 anys, va iniciar la seva carrera el 1949. Amb més de 50 milions de discs venuts, 17 premis Grammy i dos Emmy, l'artista ha iniciat la seva darrera gira mundial. En la seva primera etapa va aconseguir grans èxits com "Blue Velvet", "I Left My Heart In San Francisco" o la cèlebre "New York, New York", gravada a duo amb Frank Sinatra.

L’àlbum Tony Bennett Duets II, pel qual ha rebut dos premis Grammy el febrer del 2012 i un Premi Ondas a Espanya, es va començar a enregistrar a principis del 2011 als Capitol Studios de Los Angeles, sota la producció de Phil Ramone. Aquesta nova entrega, en la qual canta amb Aretha Franklin, Lady Gaga, Andrea Bocelli, Sheryl Crow, Amy Winehouse i Alejandro Sanz, entre d’altres, es la continuació de Tony Bennett Duets: An American Classic, l’àlbum més venut d’aquest mític artista en tota la seva trajectòria, pel qual va rebre tres Grammy i set premis Emmy el 2007 per l’especial de televisió.
 

 
Bennett, un exemple de superació dins i fora dels escenaris després de deixar enrere una gran addicció a les drogues a finals dels 70 i quedar-se sense mànager ni companyia discogràfica, arriba a Cap Roig aquest divendres amb energies renovades i les darreres entrades encara a la venda.