La venda d'entrades al Festival de Cap Roig arriba al 58% i la previsió és superar el 90%

Els organitzadors destaquen l'assistència de públic estranger, un fet que demostra l'impacte "econòmic" i "turístic" del certamen

Primer cap de setmana d'actuacions al Festival de Cap Roig amb artistes de primera línia, Bob Dylan el dissabte i George Benson el diumenge, i el balanç de l'organització és positiu. "Estem molt satisfets amb el concert que va oferir Dylan, que va ser un èxit d'ocupació i organització", assenyala Giu. Pel que fa a les vendes, també es mostren optimistes i la previsió que tenen és aconseguir superar el 90% de les entrades venudes. De moment, compten amb un 58% de l'aforament venut i calculen que, com a mínim, podran vendre un 25% més ara que el festival ja està en marxa, tal com ha passat en els últims anys.

A l'espera de tenir totes les dades, els organitzadors han destacat l'assistència de públic estranger en aquests concerts, un fet que al seu entendre demostra que el festival és un revulsiu econòmic i turístic per la zona.

Preus més assequibles

Un altra dels factors que han apuntat és la relació entre els concerts que ja han esgotat les entrades o estan a punt i els preus "assequibles". Durant la presentació del cartell de fa unes setmanes, ja es va anunciar que la nova organització havia decidit abaratir els preus en un 9% de mitjana, un fet que, segons el director, pot haver contribuït a vendre millor les localitats. Entre els artistes que han penjat el cartell d'entrades exhaurides hi ha Manolo García, Els Amics de les Arts, Sergio Dalma, Bob Dylan, i la previsió és que també ho facin aquesta setmana Ben Harper i Rosario.

Els queden encara algunes coses "a polir", segons el mateix director, entre les quals hi ha millorar la puntutalitat dels assistents a l'hora de prendre seient. Durant el concert de Bob Dylan, l'artista va començar a tocar a les deu de la nit tal com estava previst mentre encara quedaven molts espectadors que encara no s'havien assegut. Aquest fet s'intentarà corregir a partir d'ara amb més avisos al públic quan faltin pocs minuts per al concert.  

A banda de la nova direcció, aquest any també s'ha incorporat una grada nova que permet ampliar l'aforament en 100 localitats més, arribant a un total de 2.118 seient. La programació del festival inclou 21 concerts més que s'allargaran fins al 18 d'agost.