Clam independentista a Vilablareix

El municipi estrena una estelada de 6x4 metres gràcies a la iniciativa de Vilablareix per la Independència

La trobada va començar amb la intervenció de Carles Coll, director de l'orquestra de Cambra de l'Empordà. Tot seguit va intervenir el coordinador de Vilablareix per la Independència, l'Ari Caselllas per posteriorment donar pas al coordinador de Ràdio Vilablareix, Dídac Romagós, que va fer un repàs de la història de Catalunya.

Les intervencions van finalitzar amb un breu però enèrgic discurs de l'alcalde, David Mascort (ERC): “Els dos grans partits espanyols es posen d'acord sempre per anar en contra els nostres interessos. El nostre projecte no és un projecte contra ells; és un projecte nostre i només perquè nosaltres volem ser el que volem ser i no ens han d'obligar a ser res que no volem ser”, va dir.

El batlle va prosseguir assegurant que “el nostre projecte només té a veure amb el nostre benestar, amb la nostra felicitat i passa per tenir millors escoles, millors hospitals i que no ens els tanquin a les nits. Passa per tenir millors carreteres i perquè els més desafavorits tinguin les mateixes oportunitats que els que en tenen més. Només per això volem ser independents. Alguns ho sentim, ho sentim molt, però d'altres se n'han adonat ja. Ens surt més a compte ser catalans que espanyols”, va afegir.
 

 
La trobada va finalitzar amb les actuacions del cantautor Conrad Sala i la Coral Sant Roc de Vilablareix que va entonar els Segadors amb tots els assistents.