La 17a Fira de Circ al Carrer de la Bisbal d'Empordà supera els 32.000 visitants

Les acrobàcies, els malabars, els pallassos i les titelles han omplert els carrers de la població empordanesa durant tot el cap de setmana

Varela ha detallat que enguany - i per primera vegada- l'humor ha estat el nexe comú entre els 88 espectacles que s'han ofert des del divendres passat i fins aquest diumenge. A més, ha destacat que totes les companyies que han participat en el festival s'han mostrat "molt contentes" i han ressaltat "l'optimisme, l'energia positiva i la bona educació" del públic assistent. D'altra banda, Varela ha explicat que aquest any, l'organització ha pogut reunir "totes les especialitats i disciplines del circ".

Després de la concessió, fa poc, del premi nacional de Cultura en la secció de Circ, la fira ha sumat aquest any un altre èxit, ja que ha superat els 32.000 visitants de l'edició anterior. A més, s'han ofert 88 espectacles, 36 més que l'any passat. Tot i aquest gran èxit, el festival vol mantenir el caràcter popular i proper en les pròximes edicions

Com a novetat d'aquest any, la fira ha comptat amb la col·laboració del col·lectiu de nou circ català 'La Camaleònica d'Espectacles - La Bonita', que ha permès la creació d'un nou espai al passeig de la Bisbal. A més de les actuacions, la fira ha comptat amb tallers adreçats a tots els públics, alguns d'ells amb un preu simbòlic de 2 i 4 euros.

Segons Varela l'humor de la companyia 'Murmuyo i Metrayeta' amb l'obra 'Su-seso Taladro Remember' i els malabars tècnicament "molt complicats" de Danilo Marder i Aleksandr Koblykov han estat algunes de les actuacions més admirades i amb més èxit d'assistència.