Obre la primera farmàcia a l'Espai Gironès i la cadena de calçat esportiu AW LAB

La gelateria Dino ha renovat la botiga

El centre comercial Espai Gironès de Salt compta des de dilluns amb una farmàcia, el dimarts la cadena de moda de calçat esportiu AW LAB hi va obrir una botiga (la primera a les comarques gironines) i alguns establiments han aprofitat el confinament per fer reformes, com la gelateria Dino.

La farmàcia està incorporada al sistema de guàrdies i quan li correspongui obrir els clients hi podran accedir per la porta que dona a l’exterior de l'edifici. El fet d’estar en un centre comercial fa que l’horari d’atenció habitual al públic sigui més ampli (de 9:30h a 22h).

Pel que fa a gelateries Dino ha canviat la seva imatge i estètica fent-la més blanca i lluminosa i han ampliat l’oferta. També ha incorporat un sistema de pagament en metàl·lic nou per adequar-se a les mesures de seguretat de la covid-19.

L’Espai Gironès va reobrir el 2 de juny amb les màximes garanties d’higiene i seguretat. Fins ara hi hagut una afluència constant de compradors i s’han respectat totes les mesures obligades, d’ús de mascareta, límits d’aforament i les mesures establertes perquè la compra sigui segura i a la vegada agradable i satisfactòria. “Volem reiterar que estem molt agraïts als nostres clients per la gran confiança que tenen en nosaltres i també amb els propietaris dels establiments per la molt bona coordinació que hi ha i perquè aposten pel centre comercial”, ha destacat el gerent de l’Espai Gironès, Pau Jordà. Al centre comercial hi treballen unes 800 persones.