Denunciat un menor conduint sense carnet, begut i drogat després de topar contra un contenidor a Fornells de la Selva

Havia consumit alcohol i cocaïna

Els Mossos d’Esquadra van denunciar penalment el passat dissabte, un menor d’edat, com a presumpte autor de dos delictes contra la seguretat viària: per conduir sota els efectes de l’alcohol i les drogues i sense haver obtingut mai el permís.

Els fets van passar cap a les 7 del matí del mateix dia 6 de juny al carrer Pla de la Seva de Fornells de la Selva, on una patrulla de la comissaria de Salt va veure un cotxe que circulava molt lentament i tenia un cop a la part davantera.

En identificar el conductor, els mossos van veure que era menor d’edat i no tenia cap permís de conduir. A més, tenia símptomes evidents d’anar sota la influència de begudes alcohòliques.

Una patrulla de trànsit va fer-li les proves de l’alcohol i va donar un resultat positiu de 0,87 mg/l en aire expirat. En fer la prova de drogues, també va donar un resultat positiu en cocaïna.

Per aquest motiu, se li van obrir diligències penals com a presumpte autor de dos delictes contra la seguretat viària, per conduir sense permís i sota la influència de l’alcohol i drogues.

En fer diverses comprovacions, els agents van esbrinar que els danys del cotxe s’havien produït en accidentar-se prèviament amb un contenidor en un carrer de Girona. El menor denunciat haurà de declarar properament davant la fiscalia de menors de Girona.