Detingut un conductor que circulava per l'AP-7 a Girona amb la matrícula manipulada

El conductor havia tapat amb adhesius part de la numeració per tal que coincidís amb les plaques d'un altre propietari

Els Mossos d'Esquadra van detenir el passat 6 de juliol Daniel Lothar S. -de 45 anys, nacionalitat alemanya i veí de Lagenberg (Alemanya)- com a presumpte autor d'un delicte de falsificació de document públic.

A primera hora del matí, agents dels Mossos d'Esquadra que estaven patrullant per l'autopista AP-7 en sentit sud, al terme municipal de Girona, van veure un vehicle amb plaques de matrícula alemanyes, que circulava a gran velocitat pel carril esquerre.

Els agents van veure que la placa de matrícula del turisme tenia dues tonalitats sobre el fons blanc i van decidir aturar-lo per tal de fer les comprovacions pertinents.

Una vegada aturat el cotxe, els agents van identificar el conductor i van comprovar que la placa de matrícula tenia col·locats dos adhesius de color blanc que tapaven parcialment la numeració de la placa deixant a la vista una combinació numèrica vàlida però que pertanyia a un altre vehicle i, per tant, a un altre propietari.

Després de fer aquestes comprovacions, els agents van detenir el conductor del cotxe com a presumpte autor d'una falsificació de document públic. El detingut, que no té antecedents, va passar a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Girona el mateix dia 6 de juliol, va quedar en llibertat.