Veïns de Quart recullen signatures per reclamar a l'Ajuntament que rectifiqui i obri la piscina municipal a l'estiu

El consistori deixa clar que "no es farà enrere"

Malestar entre els veïns de Quart (Gironès) que aquest estiu no es podran banyar a la piscina municipal, després que l'equip de govern hagi decidit que no l'obrirà, com tampoc farà amb els campus esportius. En un escrit on recullen signatures per fer canviar d'opinió el consistori, els veïns critiquen que es tracti d'una decisió presa unilateralment, sense haver-los donat l'opció a participar-hi.

A més, lamenten "l'estancament" per part de l'executiu municipal de Quart "a diferència" d'altres de poblacions veïnes com Fornells o Cassà de la Selva que han anunciat que sí que obriran les piscines. "Lamentem l'immobilisme de l'Ajuntament per trobar una solució consensuada entre consistori, entitats i famílies, més quan la decisió del tancament dels campus municipals es va prendre en fase 0 i avui estem en fase 2, camí de la 3", ressalta el comunicat.

Per tot plegat, els veïns han acabat recollint firmes en contra de la decisió del consistori per demanar que rectifiqui la seva posició, i obri la piscina. Argumenten que els nens del poble només tenen l'opció d'anar al casal municipal, en el què no podran fer natació ni activitats aquàtiques perquè l'equipament no estarà en funcionament.

L'Ajuntament no cedeix, i anuncia obres

Des de l'Ajuntament de Quart, però, adverteixen que la decisió està presa i que no es faran enrere. Asseguren que "ja és massa tard" i a més, recorden que no hi ha cap empresa contractada per gestionar la piscina. Per això, el consistori ha confirmat que aprofitaran l'estiu per fer unes obres que estaven pendents, i que tenen a veure amb els problemes de filtratge que té l'equipament municipal.

En relació a la queixa dels veïns on denuncien que no s'ha comptat amb els ells per prendre la decisió, fonts de l'alcaldia reconeixen que ha estat així, però consideren que era una decisió "difícil que s'havia de prendre".