Sons del Món inaugura les sortides en catamarà per la badia de Roses

La bossa nova de Mª Teresa Noguera i Euclydes Mattos van amenitzar la navegació

Prop de 100 persones es van aplegar ahir a la nit al moll de Ginjolers per escapar de terra ferma i endinsar-se a la badia de Roses damunt el catamarà del festival Sons del Món. El trajecte, que consisteix en arribar fins a l'Almadrava i tornar, compta amb diversos elements extra que fan de la ruta una experiència única.

Els tripulants van tenir oportunitat d'escoltar Mª Teresa Noguera i Euclydes Mattos interpretant un interessant repertori de jazz i bossa nova, combinats en un concert de petit format. L'entrada també donava dret a un còctel, preparat especialment per a l'ocasió. La sortida en catamarà compta de dues fases. La primera té lloc de camí a l'Almadrava i se centra, sobretot, en l'actuació dels artistes mentre que la segona, de tornada a terra ferma, transforma el catamarà en una autèntica festa de llum i so.

Poc més de dues hores de trajecte que no deixaran indiferent a ningú. L'experiència es tornarà a repetir divendres vinent i es comptarà amb la presència de San Telmo Blues (entrades exhaurides). Encara però hi ha l'oportunitat de gaudir de l'experiència el 20 de juliol amb Adriana Prunell & Francesc Ubanell i el 26 de juliol amb una sessió lounge chill-out.