Elena Gadel, Joan Chamorro Quartet i Track Dogs als 'Sopars Musicals Sota les Estrelles'

El festival ofereix sopars d’autor maridats amb menús avantguardistes a la plaça dels Jurats de Girona

Els “Sopars Musicals sota les Estrelles” arriben amb una proposta musical i gastronòmica d’autor a l’alçada, que combina els vins de la DO Empordà, la millor música en directe i la proposta gastronòmica catalana més avanguardista oferta pels restaurants l’EST de Christian Sorensen, La Figuereta d’Eva Pagés i el +CUB de Jordi Armengol.

La sessió inaugural serà el dia 26 de juliol a les nou de la nit i anirà a càrrec del restaurant l’EST amb en Christian Sorensen i el seu equip oferint en directe una espectacular cuina de fusió japonesa i mediterrània. El primer concert començarà a dos quarts d'onze de la nit amb la presència de Joan Chamorro Quartet & Eva Fernández.

Les entrades es poden comprar a través del web del festival o bé mitjançant reserves telefòniques al 671 806 427. El preu oscil·la entre 12 euros l'entrada anticipada (concert+copa de benvinguda) i els 42 euros l'entrada anticipada (sopar+concert).

La resta d'actuacions són:
 
27/07 SHAKIN’ALL:

Des de Barcelona, Shakin’all ens aportaran els ritmes més ballables, amb un repàs dels grans temes de Fats Domino o Ray Charles en un viatge a un univers de música vintage.

28/07 JAZZ DE COPES:

Uns assidus dels Sopars Sota les Estrelles. La calidesa de la veu de Laura Perpinyà molt ben acompanyada per aquest quintet. Un grup de músics amb molta experiència i entusiasme que ens interpretarà standards del jazz, soul i bossa.

02/08 BIG DANI PÉREZ:

Dani Pérez visitarà Girona amb el seu saxo i el seu grup en el que promet ser un repàs als millors temes del blues, rythm’n’blues i jazz en general. Imprescindible.

03/08 ELENA GADEL:

L’Elena Gadel, cantant i actriu que es va fer popular per participar a en el xou televisiu “Operación Triumfo” i en un gran nombre de musicals d’èxit (“Grease”, “Mar i Cel”) és alhora una artista sincera i personal. Amb el seu primer treball amb el músic i productor Toni Pagès, “De Madera”, ens evoca a unes sonoritats que van del jazz al funk passant pel flamenco i el pop i que parlen d’amors i desamors.

04/08 TRACK DOGS:

Format per 2 irlandesos, un nord-americà i un anglès, els Track Dogs són una banda establerta a Madrid des de fa alguns anys i que han sigut una de les sensacions de la temporada. Liderats per en Garret Wall, aquests quatre músics tocaran a Girona per primera vegada i ens presentaran el seu nou treball “Show me the Sun”.