Una nena d'un any de Bescanó, ingressada a la UCI després d'estar a punt d'ofegar-se en un estany ornamental

Un adolescent de la família va trobar l'infant inconscient a dins l'aigua

Una nena d'un any de Bescanó (Gironès) es troba ingressada en estat greu a la UCI pediàtrica de l'hospital Josep Trueta de Girona després d'haver estat a punt d'ofegar-se en un estany ornamental.
Els fets van tenir lloc aquest dimarts al domicili familiar. La nena, que té un any, va caure dins un estany ornamental que hi ha al jardí de casa seva. A dins la bassa hi havia aproximadament un metre d'aigua, però la petita no en va poder sortir.
 
En aquells moments, al domicili hi havia els pares de la menor, una àvia i un adolescent de la família. Va ser el noi qui va trobar-se la nena inconscient a dins l'estany i la va treure de l'aigua. Després de donar l'alerta, fins a la casa van anar-hi efectius sanitaris i els Mossos d'Esquadra.
 
Els sanitaris van fer reanimació cardiopulmonar a la petita i van aconseguir remuntar-la. Després, se la va traslladar d'urgència fins a l'hospital Josep Trueta de Girona, on va quedar ingressada. Segons informen fonts del centre, la petita es troba a la UCI pediàtrica en estat greu.
 
La Unitat d'Investigació (UI) dels Mossos d'Esquadra s'ha fet càrrec del cas. Tot apunta que la nena va caure a dins l'estany ornamental de manera accidental.