Torna el cinema a la fresca de la Ciutadella de Roses

Aquest dijous comença amb la projecció de Rango · AraGirona.cat sorteja 5 entrades dobles

Cine Ciutadella és una iniciativa de MODIband Projectes Culturals, que rep el recolzament i la subvenció del Departament de Cultura de l’Ajuntament de Roses. L’objectiu de la companyia és fer créixer Cine Ciutadella per tal que esdevingui una proposta de referència per a les nits d’estiu a la comarca, tal i com ha esdevingut la Sala Montjuïc de Barcelona en la seva àrea d’influència.

La primera projecció serà aquest dijous 5 de juliol a les 22:00h i es podrà veure la pel·lícula "Rango", de Gore Verbinski, guanyadora d'un Oscar a millor film d'animació el 2011. AraGirona.cat ofereix la possibilitat a tots els seus lectors de guanyar 5 entrades dobles per assistir-hi. Per a participar al sorteig només és necessari fer-se admirador d'AraGirona.cat a Facebook i prémer "m'agrada" en aquesta publicació.

La resta de la programació és la que segueix:

12 de juliol: El concierto, Radu Mihaileanu, França, 2009 (Versió original en francès amb subtítols en castellà) Comèdia multipremiada plena d’humor, absurd i originalitat. L’antiga orquestra del Bolchoi es reuneix 30 anys després de la seva dissolució per viatjar a París i oferir un concert de primer nivell, tot aparentant una falsa professionalitat.

19/07/2012 - Pequeñas mentiras sin importancia, Guillaume Canet, França, 2004 (Versió original en francès amb subtítols en castellà) Una de les comèdies dramàtiques més taquilleres de França dels últims anys. Un grup d'amics té per costum reunir-se durant les vacances d'estiu. Aquest any decideixen no trencar la tradició tot i que un d'ells ha patit un accident a París uns dies abans de marxar. Un cop a la platja, les seves contradiccions afloren i la seva amistat es posa a prova.

26/07/2012 - Un gat a París, Jean-Loup Felicioli i Alain Gagnol, França-Bèlgica, 2010 (Versió doblada en català) Una fantàstica animació plena de misteri, aventures i entreteniment. En Dino és un gat amb dues vides. De dia viu amb la la seva mare, que és comissària de policia, i de nit és l'acompanyant de Nico, un enginyós lladre que ronda les teulades de París.

2/08/2012 - Soul Kitchen, Fatih Akin, Alemanya, 2009 (Versió original en alemany amb subtítols en castellà) Encantadora comèdia alemana del director de Contra la pared. En Zinos, el jove propietari d'un restaurant, està de mala sort. La seva xicota ha marxat a la Xina per feina, té una hèrnia discal i els seus clients habituals l'han abandonat des que va contractar a un nou cuiner. Un seguit de despropòsits i decisions equivocades complicaran la situació...

9/08/2012 - Chico y Rita (Fernando Truebai Javier Mariscal), Espanya-Regne Unit, 2010 (Versió original en castellà amb subtítols en anglès). Bellíssima pel·lícula d’animació nominada als Oscars 2011. A la Cuba de finals dels anys quaranta, Chico i Rita viuen una apassionada història d'amor. Chico és un jove pianista enamorat del jazz, i Rita somia amb ser una gran cantant. Des que es van conèixer en un ball en un club de l'Havana, el destí els va unint i separant, com als personatges d'un bolero