Alumnes de l'ERAM dinamitzen el web del Centre de Visitants del Gironès

El nou portal inclou fotografies panoràmiques de diversos espais

Segons apunta el conseller comarcal del Gironès, Joaquim Roca, l’objectiu era crear una eina de comunicació potent i eficaç, capaç de dinamitzar el turisme proporcionant informació i recursos que facin més fàcil i amena la visita al Centre de Visitants del Gironès. Roca ha agraït "la bona feina dels estudiants en la col·laboració universitat-administració, que ha estat excepcional". Per la seva banda, el cap d'estudis d'ERAM, Francesc Font, ha confirmat que "el fet de dinamitzar aquest tipus de projectes amb els alumnes dóna un valor afegit molt important pel desenvolupament de les seves competències dins una realitat propera".

El projecte ha estat realitzat per Ferran Altarriba, Anna Caballero, Laura Casadevall, Pablo M. Sánchez i Carla Uroz, alumnes de tercer curs del Grau en Audiovisual i Multimèdia. Pablo M. Sánchez, com a representant dels estudiants, ha definit el projecte com "l’extensió del Centre de Visitants del Gironès al món Internet, seguint la filosofia del projecte territorial i la identitat corporativa del mateix". I ha assegurat que "aplicant les tècniques creatives adquirides han estat capaços de palpar un projecte real en un context professional, dels quals ambdues parts n'estan molt satisfets".

Durant l’acte de presentació s’ha visualitzat el contingut, així com les fotos panoràmiques dels diferents espais que sinergien l’equipament turístic que gestiona el Consell Comarcal del Gironès. Així mateix, s’ha activat l’espai 'Experiències de Personatges de la Comarca' que van voler col·laborar amb la direcció del centre, explicant les seves vivències personals al Gironès. Entre els personatges que hi han participat en destaquen el pintor Quim Hereu, el grup sarrianenc Pulpo Pop i la directora del Palau de Congressos de Girona, Núria Prats.

Aquesta acció s’emmarca dins la campanya "Experiències" que l’àrea comarcal de Turisme està desenvolupant aquest any, on s’ha fet un catàleg d’oferta turística per explicar les experiències possibles al Gironès, presentat fa una setmana, i el cicle 'Dijous d’Experiències' que es portarà a terme cada setmana del mes de juliol, amb visita guiada al Centre d’Interpretació del Territori i sopar temàtic a l’espai de gastronomia.