Puigdemont fa balanç del primer any de govern convergent a Girona

L'executiu posa en solfa les actuacions executades aquests primers dotze mesos

La comunicació i la interacció, a través de la creació de l’Oficina de Comunicació, la potenciació de les xarxes socials, el nou web municipal, la retransmissió dels plens en directe o la posada en funcionament de l’aplicació per smartphones "Girona in", són algunes de les actuacions fetes en aquest primer any de govern que l’alcalde ha posat de relleu i ha definit com a “nova finestra de relació amb la ciutadania”.

Fent repàs de les actuacions d’àmbit cultual, Puigdemont ha ressaltat l’impuls que el govern de la ciutat ha donat a l’oferta musical de qualitat a través de propostes innovadores com el Milestone Project o el cicle Nits de Clàssica, i també s’ha mostrat satisfet d’haver aconseguit crear el Consorci de les Arts Escèniques de Salt-Girona.

Respecte el foment del trinomi patrimoni-cultura-turisme com a estratègia de promoció de la ciutat, compromís adquirit en el pla de govern, l’alcalde l’ha valorat com a “una molt bona experiència que es repetirà” i que ha tingut la seva màxima expressió durant la passada edició de ‘Girona, Temps de Flors’.

Per finalitzar, l’alcalde ha avançat algunes novetats com l’encàrrec que l’Ajuntament ha fet a l’artista Pep Admetlla perquè creï un joc infantil inspirat en les lletres de Torres Monsó. També ha aprofitat per anunciar la restauració dels capgrossos en vista a l’exposició sobre la faràndula gironina que es preparar per al 2013 al Museu d’Història de la Ciutat.