Detenen un home per agredir i robar un indigent al centre de Girona

No és la primera vegada que se l'arresta per una acció similar contra el mateix sensesostre

Els Mossos d’Esquadra van detenir el dia 25 de maig a Girona, un home de 39 anys, nacionalitat espanyola i veí de Girona, com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb violència i intimidació.

Els fets van passar el dia 24 de maig, al carrer de Santa Clara de Girona on cap a les cinc de la tarda un indigent estava assegut en unes escales i un altre home se li va acostar i sense dir-li res va començar a agredir-lo.

Després de l’agressió li va robar una petita capsa on l’indigent guardava les almoines. Tot seguit l’agressor va fugir.

En tenir coneixement dels fets, els mossos van iniciar una investigació per tal de localitzar l’autor del robatori amb violència. Les indagacions van donar el seu fruit i l’endemà, els investigadors van identificar i detenir un home de 39 anys i veí de Girona com a presumpte autor dels fets.

Es dóna la circumstància que l’home no era la primera vegada que agredia i robava el sensesostre, fet pel que ja havia estat detingut anteriorment.

El detingut, amb nombrosos antecedents, va passar el dia 26 de maig a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Girona, el qual va decretar la seva llibertat amb mesures cautelars.