El Gran Jonquera implementa un pla de seguretat per a la reobertura el proper dilluns

Es controlarà en nombre de persones que hi accedeixen

El centre comercial Gran Jonquera Outlet & Shopping ha implementat un pla de seguretat per tal que la reobertura de les seves instal·lacions sigui segura a partir de l'entrada a la fase 2 que es preveu sigui dilluns vinent.

El paquet de mesures inclou la valoració de l’entorn, intensificació de la neteja i desinfecció regular i sistemàtica de la galeria comercial i les zones comunes, amb especial atenció a les zones i superfícies més sensibles (botons d’ascensors, passamans, poms de portes, taulell de benvinguda, etc.) així com la neteja reforçada dels banys. Per a aquestes tasques es fan servir addicionalment productes específicament homologats per Sanitat per combatre la propagació de la covid-19.

En aquesta línia, es realitza també una estreta vigilància de les instal·lacions i sistemes de climatització i subministrament d ́aire per tal de garantir un correcte manteniment i neteja del equipament així com per poder ventilar de manera correcte, ampliada i continuada els espais interiors, reduint les partícules suspeses en l aire fent una renovació constant del aire, per tal de millorar la seva qualitat en particular i el confort ambiental general.

D’altra banda, es promouen bones pràctiques de convivència i distanciament social per a minimitzar el risc de contagi i transmissió. Entre elles, l’ús de solucions tecnològiques de recompte i el control dels accessos i els fluxos de persones; la senyalització mitjançant vinils de la distància de seguretat recomanada a les zones de trànsit, control de la mobilitat interna amb entrades i sortides diferenciades així com dues franges d’accés prioritari per aquells col·lectius més vulnerables (de 9 a 10 del matí i de 7 a 8 del vespre); i l’adaptació tant del centre comercial com dels seus operadors de moda, serveis, oci i restauració, els quals han ajustat els seus protocols a les restriccions i aforament establerts per les autoritats sanitàries.

De la mateixa manera, cal destacar que s’han instal·lat dispensadors automàtics de gel hidroalcohòlic per tot el centre comercial per tal de garantir de manera permanent l’accés ràpid i segur a tot el públic a un punt de neteja i desinfecció, així com la instal·lació de mampares de protecció al Punt d’Informació i la dotació al personal propi del centre d’EPIS i mesures per un entorn laboral i comercial segur.