Detenen a Girona membres d'una banda que assaltava domicilis arreu de l'Estat

Es va intervenir material electrònic, telèfons mòbils i una important quantitat de joies

La banda utilitzava el mètode conegut de la "relliscada" amb sofisticades eines amb les que obres les portes dels domicilis sense que es notés que havien estat forçades. En total, s'han pogut aclarit 31 robatoris repartits entre els ciutats de Pamplona, Gijón, Burgos, Oviedo, Logroño, Múrcia, A Corunya, Bilbao, Ferrol, Aranda del Duero, Albacete, Saragossa, Sevilla i Palència.

La jerarquia en el grup estava ben definida. Uns membres seleccionaven els objectius i altres preparaven i duien a terme l'assalt. També comptaven amb un responsable que donava sortida als articles robats.

Després de les detencions, es van practicar registres a dotze immobles de l'organització, tres dels quals a Alacant, dos a Sabadell, una a Barcelona, dos a Burgos i quatre a Bilbao. Es va intervenir material electrònic, telèfons mòbils i una important quantitat de joies procedents dels robatoris. A més, es van trobar eines per forçar els panys de les portes i un recull de premsa sobre els assalts policials en els quals estaven involucrats.