El govern de Figueres treu Serveis Urbans a Cèsar Barrenechea i li dona a Sònia Trilla

Pere Casellas sumarà l'àrea de Recursos Humans a les seves carteres

El govern municipal de Figueres (Alt Empordà) ha fet un canvi de regidories i ha transferit l'àrea de Serveis Urbans, Espai Públic i Manteniment a Sònia Trilla (PSC), que fins ara tenia Cèsar Barrenechea (PSC).
Per la seva banda, Trilla deixarà de liderar Recursos Humans, que passarà a mans de Pere Casellas (PSC) qui manté les carteres de Seguretat, Acció Cívica i Barris. Per la seva banda, la regidora Maria Gratacós (ERC) es quedarà l'àrea de Contractació, Estadística i Organització, que fins ara ostentava Trilla. Aquest canvi de cromos es queda gairebé de forma íntegra entre els regidors del PSC, en un equip de govern liderat per ERC on també hi ha Canviem Figueres i Guanyem Figueres.
 
En un comunicat, el govern local explica que el canvi es deu a un reforç de les àrees que tindran més importància en el dia a dia amb el pla de desconfinament, com ara Serveis Urbans o Esports. En el comunicat, el consistori remarca que Esports haurà de gestionar l'obertura dels equipaments amb el compliment de les garanties sanitàries.