Els Mossos detenen dues persones per cinc robatoris a l'interior de vehicles

Els detinguts havien sostret mòbils, GPS i ulleres de sol, entre d'altres

En arribar al lloc dels fets i fetes les primeres comprovacions, els Mossos van saber que alguns dels objectes provenien de tres robatoris a interior de vehicle realitzats el mateix dia a la població de Santa Coloma de Farners i de Riudellots de la Selva, expliquen els Mossos d'Esquadra en una nota de premsa.

A Santa Coloma de Farners hi va haver dos robatoris que s'haurien produït cap a tres quarts de nou del matí al carrer Avenir i a la Plaça Miquel Martí i Pol. En tots dos casos els autors haurien aprofitat que els propietaris dels vehicles deixaven els nens a la guarderia, per trencar el vidre d'aquests i agafar els objectes que trobessin del seu interior. El cas de Riudellots de la Selva hauria estat cap a dos quarts d'onze del matí al carrer Estació i també haurien trencat el vidre amb un objecte contundent.

Els Mossos, a més els van imputar dos robatoris a interior de vehicle més. El primer hauria passat el dia 5 de juny cap a la una del migdia a la població de Cornellà de Terri. La víctima havia entrat a recollir la filla de la guarderia, i en tornar es va trobar el vidre del cotxe trencat i va observar que li faltava la bossa de mà.

El segon hauria passat el dia 7 de juny, a un vehicle estacionat al cementiri de Banyoles, les víctimes només van deixar el cotxe cinc minuts sol i en tornar es van trobar que algú havia trencat el vidre del vehicle i van trobar a faltar del seu interior la cartera amb les targetes de crèdit i un telèfon mòbil.

El detinguts, que tenen antecedents, van passar el dia 15 de juny a disposició del Jutjat d'Instrucció en funcions de guàrdia de Girona, el qual va decretar la llibertat amb càrrecs.