L'hospital de Palamós reprèn l'activitat de les consultes externes i dels quiròfans

Els ingressats i pacients d'urgències podran tenir un acompanyant des d'aquest dimecres

L'hospital de Palamós (Baix Empordà) recupera l'activitat de les consultes externes i dels quiròfans de forma progressiva. A partir del dilluns vinent es realitzaran les visites no urgents que no s'havien pogut fer en els dos últims mesos. Des de fa dies, cada servei ha revisat quines visites havien quedat pendents i ja s'han tornat a programar les hores amb els pacients.
Les visites podran ser presencials o telefòniques. A més, des d'aquest dimecres, aquells pacients que estiguin ingressats a la 3a i 5a planta tindran dret a rebre un acompanyant. Les persones que vagin a urgències també podran estar acompanyats d'un persona. De tota manera, cal que aquesta persona sempre sigui la mateixa i eviti al màxim entrar i sortir de l'habitació.
 
Els acompanyants hauran de portar sempre posada una mascareta quirúrgica i haurà de mantenir una bona higiene de mans. Els horaris per a rebre visites serà de dotze a dues del migdia i de set a nou del vespre. En el cas d'urgències, maternitat i pediatria no hi haurà horaris.

Durant aquests dies l'hospital s'ha preparat amb totes les mesures de seguretat per evitar cap contagi dins de les instal·lacions tot i l'augment de trànsit de persones que hi haurà a partir de la setmana vinent. Per això s'ha establert un circuit d'entrada i sortida, s'ha reduït l'aforament de la sala d'espera i també s'ha instal·lat un punt informatiu per conscienciar de la importància de netejar-se les mans.