Denunciat un conductor per conduir drogat i a 182 km/h per l’AP-7 a Girona

A la Vall d’en Bas, el diumenge, els mossos van instruir diligències penals a un altre conductor detectat a 197 km/h

Els agents van aturar el vehicle amb el conductor de nacionalitat francesa i després de fer-li la prova d’alcohol i drogues, van comprovar que donava positiu, concretament en THC. Per això se’l va denunciar per excés de velocitat i per conduir sota els efectes de substàncies estupefaents. Els mossos, a més,  van comprovar que portava una elevada quantitat de diners en bitllets i van realitzar un escorcoll del vehicle més acurat.
 
La unitat canina dels mossos va participar en l’escorcoll, fet que va permetre trobar en un fals sostre del turisme dues peces d’una substància marronosa, presumptament haixix. Per aquest motiu els agents van immobilitzar el vehicle i van denunciar administrativament el conductor d’aquest vehicle per la possessió de la droga.
 
197 km/h per la Vall d’en Bas
 
Dsprés que els mossos d’esquadra detectessin un augment de les infraccions comeses per conductors a la C-37, efectius de Trànsit del Sector d’Olot, van establir, la nit del 16 al 17 de juny, un control de velocitat a aquella carretera, concretament a l’altura del túnel de Bracons.
 
A dos quarts de dues de la matinada, els mossos van detectar un turisme a 197 km/h, en un tram on la velocitat màxima establerta és de 80 km/h.
 
Els agents van aturar el vehicle, van identificar el conductor, un veí de Vilanova del Vallès i li van imputar un delicte contra la seguretat viària, tipificat a l’article 379 del Codi Penal, atès que va sobrepassar en més de 80 km/h el límit de velocitat permès.
 
Els mossos van citar posteriorment el conductor, que no té antecedents, per presentar-se davant l’autoritat judicial del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia d’Olot.